Wat brengt Google Workspace voor mijn bedrijf?

Als ondernemer wil je weten hoe slimme software de productiviteit en een soepele, veilige samenwerking met je team kan verbeteren. Je wilt weten dat je er gemakkelijk mee aan de slag kan én dat de investering zich snel en royaal terugverdient. Als zo’n oplossing toch eens zou bestaan…

Google Workspace is dé hapklare, all-in-one oplossing. Maar past deze bij jou?

Google Workspace is die all-in-one, veilige en makkelijk te gebruiken oplossing. Google Workspace draait helemaal in “de cloud”. Je hebt alleen veilige toegang tot internet nodig om van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. Google Workspace past zowel naadloos bij de kleine zelfstandige ondernemer als bij de multinational met medewerkers en kantoren over de hele wereld, want je betaalt per gebruiker.

Hoe helpen Google Workspace en Dutch IT-Services jouw organisatie?

Met Google Workspace communiceer je vanaf elke locatie en elk apparaat met collega’s, klanten en andere relaties. Google Workspace is hét antwoord op een aantal dringende ondernemersvragen:

Waardoor verbetert mijn productiviteit?

  • Google Workspace biedt een breed scala aan tools die jou en je werknemers in staat stellen efficiënter en effectiever te werken. Dutch IT-Service is je partner bij inrichting en beheer;

     

  • Zakelijke e-mail hoeft niet meer naar een twijfelachtig @hotmail of @gmail-adres gestuurd te worden. Maar gewoon naar @<jouw domeinnaam>. Is dat professioneel of wat?

     

  • Google Workspace helpt je met je mail, overzichtelijk agendabeheer, documenten, spreadsheets, presentaties, formulieren en veel meer. Gewoon, toepassingen die je 90% van je werkdag nodig hebt. Je logt ‘s één keer in en hebt alles op één plek voor je neus.

     

Op welke manier werk ik met Google Workspace fijner samen?

Met Google Workspace werk je makkelijk samen aan projecten. Met collega’s, maar ook 100% veilig met klanten. Hiervoor heeft Google ‘office-tools’ zoals Google Docs, Sheets en Slides ontwikkeld. 

De apps van Google zijn helemaal gemaakt voor real-time samenwerken. O ja, ze zijn zo intuïtief dat je ze in no-time door hebt en na een paar dagen efficienter gebruik maakt van je Google Workspace. Toch vragen? Dutch IT-service staat voor je klaar!

Workspace is van techreus Google. Zijn mijn gegevens wel veilig en privé?

Ja! Google Workspace biedt een enorm hoog beveiligingsniveau voor bedrijfsgegevens. Met ingebouwde oplossingen voor encryptie, toegangscontrole en ‘malware’ bescherming. Kies je een bedrijfsaccount? Dan staat al je data gegarandeerd op Europese servers in Europese datacenters, die voldoen aan de Europese regelgeving voor de privacy van gegevens. Dus Google kán en mág niet met jouw data aan de haal.

Waarom Google Workspace via Dutch IT-Service?

Google Workspace is één van de meest renderende investeringen in bedrijfssoftware die je ooit zal doen. Dit betekend direct meer rendement in tijd en geld.

Google Workspace: is betaalbaar voor bedrijven van elke grootte;

Nooit meer klooien met installaties en updates: Dat regelt Google centraal. Je moet hoogstens je browser een keer opnieuw opstarten;

Gebruiksgemak: Google Workspace heb je zo door en Dutch-IT Service helpt je bij al je gebruikersvragen;

Mobiliteit: Met Google Workspace werk je vanaf elk apparaat ter land, ter zee of in de lucht met een veilige internetverbinding;

Schaalbaarheid: Je schaalt Google Workspace op elk moment op. En net zo makkelijk weer af.


Dutch IT-Service is de kers op jouw taart

Hoe simpel Google Workspace ook werkt, soms heb je een zetje bij een optimale inrichting nodig. Dutch IT-Service is de kers op de taart. Want voor een licentie betaal je bij Dutch IT-Service precies hetzelfde als direct bij Google. Maar je krijgt dan een NL-factuur met de juiste BTW. Verder hoef je niks. Ja, je mág een support-abonnement bij me afsluiten. Eerst samen ontdekken of at wel nodig is? Prima toch?

Weten hoe Google Workspace bij jouw organisatie past?

Als je wilt weten op welke manier Google Workspace bij jouw bedrijf of instelling past, neem dan contact met Dutch IT-Service op. Dat is altijd vrijblijvend. Dutch IT Service kan alle vragen waar je misschien nog mee zit waarschijnlijk eenvoudig en helder beantwoorden. Dan weet jij meteen waar je aan toe bent. Spreken we af?