Bij Dutch IT Service begrijpen we als geen ander hoe cruciaal moderne informatietechnologie (ICT) is voor het succes van het midden- en kleinbedrijf (MKB). We zijn er trots op dat we MKB-ondernemingen helpen om hun ICT-omgeving te optimaliseren en te laten groeien. Met ons team van deskundige IT-adviseurs bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van uw bedrijf. Hieronder vindt u een overzicht van enkele belangrijke aspecten van ons ICT-advies voor het MKB.

 1. ICT-strategieontwikkeling: We beginnen altijd met een grondige analyse van uw huidige ICT-omgeving en de invloed van deze omgeving op uw bedrijfsdoelstellingen. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een ICT-strategie die uw bedrijf helpt groeien, kosten bespaart en het rendement van uw ICT-omgeving verbetert.

 2. Schaalbare oplossingen: We streven we ernaar om schaalbare oplossingen te bieden die met uw bedrijf kunnen meegroeien. Of u nu net begint of al een gevestigd bedrijf bent, wij zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving flexibel en rendabel blijft.

 3. Beveiliging en compliance: Het beschermen van uw bedrijfsgegevens en voldoen aan de privacy wetgeving een de daaraan gestelde kaders, is van het grootste belang. Wij hebben expertise op het gebied van cybersecurity en kunnen u helpen bij het implementeren van de nieuwste beveiligingsmaatregelen om uw gegevens en die van uw relaties te beschermen en te voldoen aan de wettelijke eisen.

 4. Cloud-oplossingen: Met cloud diensten kunt u altijd en overal op een veilige manier bij uw bedrijfsgegevens als u beschikt over een veilige internetverbinding.
  We helpen u bij de overstap naar de cloud daarbij zorgen we voor een naadloze overgang van het werken met een lokale server naar het werken in de cloud.
  Daarnaast biedt werken in de cloud talloze mogelijkheden om de efficiëntie in samenwerking en processen te verhogen en daarmee kosten te besparen.

 5. Ondersteuning en onderhoud: Ons werk stopt niet na ons advies. Wij zorgen voor het goed functioneren van uw ICT-omgeving,
  We bieden daarbij continue ondersteuning en proactief onderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw ICT-omgeving soepel blijft draaien en eventuele problemen snel worden opgelost.

Kortom, bij Dutch IT Service streven we ernaar om uw MKB-bedrijf te voorzien van hoogwaardig ICT-advies en oplossingen die uw bedrijf naar een hoger operationeel niveau tillen. Of u nu behoefte heeft aan advies over het upgraden van uw netwerk, het verbeteren van de beveiliging of het implementeren van geavanceerde data-analyse, we hebben de expertise om u te begeleiden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen in de snel veranderende wereld van informatietechnologie.