Integer, Veilig en Stabiel

WordPress onderhoud

Omdat een website gemaakt is met een stukje software en zogenaamde plugins voor extra functionaliteit is het heel belangrijk dat dit regelmatig geupdate** wordt om de veiligheid van de website en de hosting omgeving te kunnen garanderen.

U kunt dit vergelijken met een app op uw telefoon, om de veiligheid van uw data te kunnen garanderen worden hier regelmatig updates voor uitgebracht zodat hackers geen toegang tot uw telefoon kunnen krijgen en de gegevens die erop staan.

Hetzelfde geldt voor websites, op het moment dat die niet regelmatig geupdate worden kunnen hackers en spambots zich toegang verlenen tot uw website en de gegevens die erop staan.

Deze gegevens (zoals email adressen e.d.) kunnen worden gebruikt om spam mails via uw website te gaan versturen of voor het plaatsen van spam berichten op uw website, tevens kan het zo zijn dat sommige functionaliteiten op de website niet meer gaan werken of dat uw website overgenomen wordt en uw website helemaal niet meer beschikbaar is of dat de klanten een andere website te zien krijgen.

Om ervoor te zorgen dat uw website(s) veilig blijven hebben we een abonnements vorm bedacht om deze zorg uit uw handen te nemen.

  • Voor € 10,- per maand* updaten we uw website 1x per maand, dit is inclusief het maken van een backup en het terugplaatsen van deze backup als de update niet goed verloopt.
  • Voor € 15,- per maand* updaten we uw website 2x per maand, dit is inclusief het maken van een backup en het terugplaatsen van deze backup als de update niet goed verloopt.
  • Voor € 20,- per maand* updaten we uw website 4x per maand, dit is inclusief het maken van een backup en het terugplaatsen van deze backup als de update niet goed verloopt.
  • Tevens kunnen we voor € 5,- per maand* wekelijks een backup voor u inrichten zodat er altijd een recente backup bij ons aanwezig is in verband met problemen op de website.

*Genoemde bedragen zijn exclusief btw en worden vooruit per jaar gefactureerd.
**Gemiddeld verschijnen er voor websites 1x per week updates om alles veilig te houden en te voldoen aan wet en regelgeving.
***Mocht een update niet goed verlopen en we hebben de backup terug moeten plaatsen, nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder kunt u online deze dienst bestellen: